Κοινωνικό Εργο

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ JGS AE

H JGS AE, έχει δείξει πολλές φορές ότι ενδιαφέρεται πραγματικά για το κοινωνικό περίγυρο και τα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας. Δίνοντας ιδιαίτερη βάση στους ανθρώπους και τα προβλήματα του χώρου μας αλλά και ευρύτερα δείχνει ενδιαφέρον και συμμετέχει ενεργά σε μη κερδοσκοπικούς σκοπούς΄. Μέχρι σήμερα το κοινωνικό έργο της εταιρίας ξεπερνά το ποσό των 20.000 ευρώ.


Απο το 2005 μέχρι και σήμερα έχει προβεί σε πολλές δωρεές χρημάτων και επίπλων σε διάφορους φορείς όπως τα σώματα ασφαλείας, την αναπτυξιακή επιχείρηση τεχνικών έργων του δήμου Ζεφυρίου, την Κλίμακα Αστική- μη κερδοσκοπική εταιρία, που ασχολείται με την απεξάρτηση ναρκωτικών των νέων ατόμων, κτλ. Σύντομα θα εξοπλίσει και το νέο υπο κατασκευή ΚΑΠΗ του δήμου Ζεφυρίου με τα στρώματα που χρειάζονται. Η JGS είναι σε συνέχή επικοινωνία με την αρμόδια υπηρεσία του δήμου Ζεφυρίου για να μαθαίνουμε και να συμμετέχουμε στην επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας. Είμαστε χορηγοί στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του δήμου μας και ενισχύουμε οικονομικά τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, με καθοδήγηση απο την αρμόδια υπηρεσία του δήμου του Ζεφυρίου.


Βέβαια, η JGS  ως εταιρία δραστηριοποιημένη στον χώρο υλικών ταπετσαρίας επίπλου είναι και χορηγός στο Σωματείο βιοτεχνών ταπετσαρίας επίπλων Αττικής. Αφουγκράζεται την φωνή των ανθρώπων του χώρου μας, ενισχύει το ταμείο όταν προκύπτει ανάγκη και συμμετέχει στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του σωματείου.

 

Σας αρεσε; Μοιραστείτε το!